Jennifer Nicole Leen narupätkä ei juuri peittänyt – ja yläosakin lähti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on saavuttanut viihdemedioissa huomiota timmin kroppansa ansiosta. Joitakin vuosia sitten neitokainen oli kymmeniä kiloja tuhdimmassa kunnossa, mutta suuren elämänmuutoksen kautta kaunottaren elämä kääntyi päälaelleen.

Nyt seksikäs perheenäiti on ikuistettu vietteleviin otoksiin meren rannalla. Lainelaudan kanssa poseerannut Jennifer oli verhoutunut bikiniasuun ja minikokoiseen t-paitaan. Vedessä telminut neito riisui rannalle päästyään bikinien yläosan, jonka jälkeen paparazzeilla riittikin kuvattavaa.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.