Simon Cowell pokasi Carmen Electran: ”Eikö hän olekin ihana?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kansainvälisesti tunnettu televisiotähti Simon Cowell on nähty useiden realitykilpailujen tuomarina. Näihin kuuluvat muun muassa American Idol ja hänen itse luomansa The X Factor. Viihdemoguli paljasti äskettäin haaveilevansa pingviini-lemmikistä.

Nyt 53-vuotias Simon Cowell on myöntänyt viimein deittailevansa uhkean julkkiskaunottaren kanssa. Miehen on viime aikoina huhuttu viihtyvän Scary Movie -elokuvastakin tutun Carmen Electran kanssa. Cowellin mukaan 40-vuotias naistähti ei ole hänen tyttöystävänsä, mutta pariskunta käy jatkuvasti treffeillä. Suhdetta voikin siis kutsua deittailuksi.

– Hän ei ole tyttöystäväni, mutta deittailemme. Eikö hän olekin ihana? Simon Cowell kertoi Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa.

Carmen Electra puolestaan paljasti hiljattain Access Hollywood -sivustolle pitävänsä televisiotähteä muun muassa söpönä miehenä.

– Simon on niin söpö ja ihana. Hän on todella sydämellinen ja pidän hänestä. Meistä on tullut läheisiä, Carmen Electra vinkkasi.

Simon Cowell bongattiin taannoin seksipommi Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Simon Cowell purkasi kihlauksensa meikkitaitelija Mezhgan Hussainyyn aiemmin tänä vuonna. Pariskunta tapasi aikoinaan American Idol -ohjelman kuvauksissa. Cowell oli taannoin salasuhteessa X Factor -ohjelman Dannii Minoguen kanssa.