Claudia Galanti syttyi itsekin upeaan bikinivartaloonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialais-paraquaylainen mallikaunotar Claudia Galanti on ollut viime aikoina otsikoissa rantalomiensa merkeissä. Neitokainen sai toisen lapsensa kesäkuussa, ja on sen jälkeen päässyt nopeasti upeaan rantakuntoon.

Huippumalli onkin viihtynyt viime viikkoina Miami Beachin rannoilla, ja tällä kertaa hän näyttäytyi auringonottopuuhissa oliivinvihreissä bikineissä. Claudia tiesi itsekin näyttävänsä hyvältä, sillä hän otti bikinivartalostaan itsekin kuvia puhelimellaan.

31-vuotias italialais-paraguaylainen mallikaunotar Claudia Galanti äänestettiin vuonna 2006 sadan maailman seksikkäimmän naisen joukkoon Tanskan FHM-lehden äänestyksessä. Hän on esiintynyt myös muun muassa Samsungin, Toyotan ja Fordin mainoksissa.