Sharni Vinsonin bikinipeppu sai kyytiä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australalainen näyttelijäkaunotar Sharni Vinson ei ole vielä tehnyt kansainvälistä läpimurtoa supertähtien sarjaan, mutta hänet on toki noteerattu jo Hollywoodia myöden. Tanssijana kannuksensa hankkinut kaunotar nähdään nyt lomatunnelmissa poikaystävänsä kanssa.

Sharni ja hänen poikaystävänsä Kellan Lutz viettävät parhaillaan joulua Australian Sydneyssä, jossa heidät kuvattiin eilen uimarannalla. Pariskunta oli varsin vauhdikkaissa tunnelmissa, ja Kellan ajoi vedessä muun muassa takaa tyttöystäväänsä.

28-vuotias Sharni Vinson oli viime vuoden lopulla otsikoissa ryhdyttyään seurustelemaan Twilight-elokuvista tutun Kellan Lutzin kanssa. He tapasivat toisensa yhteisen Step Up 3D -elokuvan kuvauksissa. Leffan lisäksi Sharni on nähty myös Home And Away -televisiosarjassa.