Nettikuvat todistavat: Supermallitkin ahmivat roskaruokaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne on parhaillaan kovassa nosteessa mallimaailmassa. Nuori neitokainen oli taannoin otsikoissa, kun hänen huhuttiin deittailevan One Direction -poikabändin 18-vuotiaan Harry Stylesin kanssa.

Nyt 20-vuotias Cara Delevingne on julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, joka osoittaa, että huippumallitkin syövät roskaruokaa. Mallikaunotar nimittäin nautiskelee kuvassa rasvaisesta hampurilaisesta. Nainen julkaisi myös kuvan, jossa hän esittelee McDonald’s-hampurilaisateriaansa.

– Hampurilainen oli erittäin herkullinen, Delevingne kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Victoria’s Secret -yrityksen äskettäin järjestämässä muotinäytöksessä esiintynyt Cara Delevingne kertoi syövänsä usein, koska hän tulee todella vihaiseksi ja kiukkuiseksi nälkäisenä. Lisäksi hän kertoi tuntevansa olonsa heikoksi, jos hän ei syö tarpeeksi ruokaa.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.