Julkkiskokki tylytti Jamie Oliveria: ”Läski, joka tarvitsee kunnon pesun!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniasta on noussut maailmankuuluksi useita julkkiskokkeja, joista tunnetuimmat lienevät Gordon Ramsay ja Jamie Oliver. Aiemmin miehet eivät ole liiemmin toistensa tekemisiä julkisesti kommentoineet, mutta nyt Ramsay on avannut sanaisen arkkunsa kollegansa toimista.

Terveellisestä syömisestä paljon puhunut 37-vuotias Oliver on nimittäin Kauhukeittiö-kokin mielestä itse huono esimerkki omille julistuksilleen. 46-vuotiaan Ramsayn mielestä ylipainoa kerännyt Jamie Oliver on aivan liian lihava voidakseen saarnata muille ihmisille elämäntapamuutoksista.

– Sinun täytyy olla huolellinen, jos haluat saada amerikkalaiset kuuntelemaan julistusta terveellisestä syömisestä. Jos et ole itse parhaassa kunnossa, sitten tarvitset harjoitusta. Hän on läski, ja haluan antaa hänelle joululahjaksi kunnon pesun, kertoi Ramsay Alan Carrin juontamassa Chatty Man -keskusteluohjelmassa.

Gordon Ramsay omistaa 23 ravintolaa ympäri maailmaa. Hän on julkaissut useita keittokirjoja ja esiintynyt lukuisissa televisio-ohjelmissa, kuten Kauhukeittiö, Kurjat kuppilat ja Pannu kuumana. Jamie Oliver on myös esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa, joissa on viime vuosina keskitytty terveellisistä elämäntavoista informoimiseen.