Transformers-tähti haluaa Fergien alastomana: ”Haluan tehdä sen selväksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Las Vegas -televisiosarjasta suomalaisillekin tutuksi tullut näyttelijä Josh Duhamel on ollut poptähti Fergien kanssa naimisissa vuodesta 2009 asti. Pariskunta näyttäytyy usein punaisen maton tilaisuuksissa yhdessä.

Nyt 40-vuotias Transformers-tähti on kertonut uusimmassa haastattelussaan naisiin kohdistuvista mieltymyksistään. Josh haluaa nimittäin nähdä mieluiten elämänsä naisen ilkosillaan, koska nauttii luonnollisista näkymistä.

– Puhun erityisesti vaimostani, haluan vain tehdä sen selväksi, kertoi Josh Duhamel Woman’s Health -lehdelle.

Hänen mukaansa heidän suhteensa salaisuus on se, että pariskunta pitää aidosti toisistaan. He myös pyrkivät ottamaan toisensa huomioon, jolloin kumpikaan ei koe olevansa yksinäinen. Josh näkee vaivaa, jotta parin romanssi pysyisi yllä. Hän muun muassa vie vieläkin vaimoaan yhteisille treffeille.

Josh Duhamel nähdään tulevaisuudessa useissa elokuvissa. Hänellä on roolit muun muassa elokuvissa Movie 43, Safe Haven, Scenic Route ja You’re Not You. Näyttelijä on äskettäin sanonut julkisuudessa, ettei aio toistaa Transformers-elokuvasta tuttua roolisuoritusta huhutussa neljännessä Transformers-elokuvassa.