Melkoinen tuhkimotarina! Lady Gagan huippuarvokas kenkä huutokaupataan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on kierrellyt ahkerasti tahtiin maailman esiintymislavoja. Hänet tunnetaan musiikkinsa lisäksi erikoisesta tyylistään ja hämmästystä herättävistä esiintymisasuistaan.

Nyt yhdellä onnekkaalla tähden fanilla on mahdollisuus omistaa pieni osa Gagan puvustoa – ainakin jos ylimääräistä rahaa löytyy. Laulajattaren esiintymislavalla käyttämä Emporio Armanin valmistama hopeinen korkokenkä ilmestyy nimittäin ensi vuoden helmikuussa myyntiin Pariisin Drouot Richelieu -huutokauppaan.

Kuva: Drouot Richelieu
Kuva: Drouot Richelieu

Daily Mail -lehden mukaan asiantuntijat arvioivat futuristisen korkokengän arvoksi jopa 8.450 euroa. Lady Gaga nähtiin käyttämässä kenkää Monster’s Ball -kiertueensa Pariisin keikalla joulukuussa 2010. Tähti heitti kenkänsä yleisön joukkoon, josta onnekas fani poimi sen talteen.

Lihavuuskohun keskiöön taannoin joutunut Lady Gaga yrittää parhaillaan tarkkailla ruokavaliotaan. Naisen mukaan yllättävä painonnousu johtuu hänen isänsä italialaisista kokkauksista, joita tähti syö muun muassa vanhempiensa perustamassa ravintolassa. Laulajatar yrittää kuitenkin päästä tasapainoon kiireisen elämänrytminsä kanssa.