Kuinka Jessica Simpson onnistui piilottamaan tämän vauvavatsan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Jessica Simpson solmi äskettäin neljän miljoonan dollarin arvoisen yhteistyösopimuksen Painonvartijat-yhtiön kanssa. Sittemmin yhtiö suivaantui, kun Jessican huhuttiin tulleen toistamiseen raskaaksi. Viime viikolla Simpson vahvisti raskaushuhut.

Jessica Simpson paljasti noin viikko sitten odottavansa toista lastaan. Nyt tähti on jakanut Twitter-tilillään kuvan vauvavatsastaan. Vatsan koosta päätellen raskaana oleminen ei ole ollut 32-vuotiaalle Jessicalle itselleen mikään aivan tuore uutinen, vaikka hän tunnustikin sen medialle vasta hiljattain.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.