Michael Jackson sai rahat takaisin – kolme vuotta kuolemansa jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolme vuotta sitten menehtynyt poplegenda Michael Jackson pysyttelee edelleen otsikoissa. Kohua on herättänyt etenkin edesmenneen tähden perheessä tapahtuneet monenlaiset välienselvittelyt. Michael Jacksonin veljet ovat Staran haastattelussa tällä viikolla.

Michael Jackson on jälleen päätynyt otsikoihin erikoisissa merkeissä. Lontoolaisen mattoja myyvän The Rug Company -kaupan henkilökunta yllättyi edesmenneen laulajan ystävän vierailtua liikkeessä, sillä laulaja halusi palauttaa tähden aikoinaan ostaman maton.

Tähti oli ostanut kaupasta noin 18.000 euron arvoisen maton ennen kuolemaansa, tarkoituksenaan käyttää sitä suunniteltujen konserttiensa takahuoneessa. Hän kuitenkin ehti menehtyä ennen konserttien järjestämistä.

Vaikka maton ostamisesta oli kulunut jo vuosia, suostui kaupan henkilökunta ottamaan sen takaisin ja palauttamaan tähden siitä aikoinaan maksamat rahat. The Sun -lehden mukaan mattoon nimittäin kuului elinikäinen takuu. Takuu korvasi tuotteen myyntisumman, mikäli matto palautettaisiin käyttämättömänä.

Äskettäin Michael Jacksonin Los Angelesissa sijaitseva kuolinkoti myytiin 18,1 miljoonan dollarin hintaan. Poptähti vuokrasi ranskalaistyylistä kartanoa viimeisinä elinkuukausinaan Ed Hardy -vaatemerkin johtajalta Hubert Guezilta 100.000 dollarin kuukausihintaan. Kodista on tullut fanien pyhiinvaelluspaikka, ja se onkin samalla merkittävä osa musiikkihistoriaa.