Ex-lapsitähden rintavako toivotti Hyvää Uutta Vuotta nettikuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Amanda Bynes on saavuttanut viime vuosina maineen eräänlaisena sekoilijana, sillä hän on joutunut usein tekemisiin poliisien kanssa. Julkkiskaunotar on muun muassa törttöillyt liikenteessä, väärinkäyttänyt päihteitä ja riehunut julkisilla paikoilla.

Nyt 26-vuotias Amanda Bynes on jälleen tarjonnut silmänruokaa faneilleen, sillä näyttelijätär julkaisi Instagram-kuvaprofiilissaan otoksen rintavaostaan. Hiljattain laihdutuskuurin aloittanut Bynes nähdään kuvassa rohkeassa mekossa, jonka kaula-aukko ei jätä juurikaan mitään arvailujen varaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.