Hugh Hefner nai 60 vuotta nuoremman Crystal Harrisin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman ylivoimaisesti tunnetuimman miestenlehden Playboyn perustaja Hugh Hefner on nykyisin 86-vuotias vanhus. Ikä ei ole kuitenkaan ollut este hänen naisseikkailuilleen, sillä Hefnerin kainalossa on nähty erittäin nuoria neitokaisia.

Hugh Hefner on aloittanut vuoden 2013 iloisissa merkeissä, sillä hän avioitui 60 vuotta nuoremman Crystal Harrisin kanssa. Pariskunta meni naimisiin Kalifornian Beverly Hillsissä sijaitsevassa Playboy-kartanossa. Morsian julkaisi faniensa iloksi Twitter-blogissaan kuvan muun muassa häälookistaan.

– Tänään minusta tulee Rouva Hefner. Olen todella onnekas, onnellinen ja kiitollinen, Crystal Harris kirjoitti verkossa hääpäivänään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Hugh Hefnerin piti mennä naimisiin on-off-tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa jo vuoden 2011 heinäkuussa, mutta Playboy-kaunotar purki kihlauksen vain päiviä ennen häitä. Pariskunta palasi takaisin yhteen muutama kuukausi eron jälkeen. Hugh Hefner on ollut aiemmin naimisissa Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa.