Lizzie Cundy nautiskeli mela kädessä – paparazzi kuvasi puuhat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten viihdetähtien ohella paparazzit bongaavat rantakuviin usein myös hieman kypsempiä kaunottaria, joiden vartalot ovat edelleen erinomaisessa rantakunnossa. Eräs tällainen puumanainen on myös brittiläinen televisiojuontaja Lizzie Cundy.

Nyt 44-vuotias Lizzie Cundy on kuvattu nauttimassa joululomastaan Karibialla, jossa hän ei tyytynyt pelkästään auringonpalvontaan. Vauhdikas neitokainen suuntasi nimittäin pienelle melontaretkelle, ja luonnollisesti asu oli rantaelämään sopiva.

Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James.