Nicki Minaj kuin elävä nukke – voiko rintoja tämän enempää tyrkyttää?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

American Idol -laulukilpailunkin tuomaristossa nähtävä naisräppäri Nicki Minaj kuuluu viihdemaailman kurvikkaimpiin kaunottariin. Hän ei pelkääkään esitellä tiimalasivartaloaan paljastavissa asuissa.

Nyt Nicki Minaj on ikuistettu punaisella matolla otoksiin, joissa hänen yllään nähdään varsin seksikäs asukokonaisuus. Räppäri oli varustautunut Las Vegasissa Pure-yökerhossa järjestettyihin uudenvuoden bileisiin kultaisella vartalonmyötäisellä asulla. Neitokainen juonsi kyseiset bileet, ja hänen huhuttiin pyytäneen pestistään peräti viiden miljoonan dollarin, eli neljän miljoonan euron, palkkion.

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella.