Dolshe Gulsen intiimeissä puuhissa rannalla – alaosakin tarkastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talven aikana julkkismaailmaan on noussut useita uusia nimiä, ja parhaillaan tuloaan tekee myös Dolshe Gulsen. Muotialalla työskentelevä kaunotar voi olla eräs alkavan vuoden nousijoista ainakin vuodenvaihteen puuhiensa perusteella.

Nyt Dolshe Gulsen on nimittäin bongattu rannalla hieman keskimääräistä intiimimmissä puuhissa tuntemattomaksi jääneen miehen kanssa. Pariskunta kuherteli kahdestaan niin intohimoisesti, että kuvaajista välittämättä mies jopa kurkisti Dolshen bikinien alaosan sisään.

Hollantilaissyntyinen Dolshe Gulsen on nykyisin New Yorkissa asuva muotiammattilainen, joka tunnetaan lähinnä SuperTrash USA -vaatemerkin johtajana. Viime aikoina myös Dolshen sisko, muotisuunnittelija Olcay Gulsen, on tehnyt läpimurtoa maailmalla.