Lizzie Cundy hurmasi hengenpelastajankin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten viihdetähtien ohella paparazzit bongaavat rantakuviin usein myös hieman kypsempiä kaunottaria, joiden vartalot ovat edelleen erinomaisessa rantakunnossa. Eräs tällainen puumanainen on myös brittiläinen televisiojuontaja Lizzie Cundy.

44-vuotias Lizzie Cundy viime päivinä hurmannut miehiä Karibian lomarannoilla, ja eilen sama meininki jatkui. Hänet kuvattiin nimittäin hurmaamassa hengenpelastajaa ja snorklausopasta, ja kuvista päätellen miehet eivät ainakaan karttaneet julkkiskaunotarta.

Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James.