Leilani Dowding on timmi kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Leilani Dowding on tullut kotimaassaan tutuksi muiden muassa missinä, kolmossivun tyttönä ja televisiotähtenä. Aikoinaan hän oli kuitenkin mukana myös Miss Universum -kilpailuissa ja asuu nykyisin Los Angelesissa.

Nyt Leilani on kuvattu varhain aamulla poistumassa kuntosalilta. Hymyilevä entinen missi on kuvien perusteella viihtynyt salilla enemmänkin, sillä hänen vartalonsa lähentelee täydellisyyttä.

31-vuotias kaunotar Leilani Dowding voitti vuonna 1998 Miss Iso-Britannia -kilpailun ja edusti maataan Miss Universum -kilpailussa. Seuraavana vuonna hän poseerasi The Sun -lehden kolmossivun tyttönä. Menestyksensä ansiosta hän lopetti opiskelun ja ryhtyi kokopäiväiseksi malliksi. Sittemmin hän poseerasi topless-kuvissa yhdessä Melanie-pikkusiskonsa kanssa. Vuonna 2003 Leilani rankattiin FHM-lehdessä maailman 89. seksikkäimmäksi naiseksi. Viime vuosina hän on työskennellyt useissa englantilaisissa televisio-ohjelmissa.