Lizzie Cundy bikineissä sai kyytiä sixpack-komistuksilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten viihdetähtien ohella paparazzit bongaavat rantakuviin usein myös hieman kypsempiä kaunottaria, joiden vartalot ovat edelleen erinomaisessa rantakunnossa. Viime viikkoina tuloaan on tehnyt erityisesti brittiläinen televisiojuontaja Lizzie Cundy.

44-vuotias Lizzie Cundy on hurmannut miehiä hengenpelastajista surffausopettajiin, ja tällä kertaa hänet nähdään kahden komistuksen parissa. Sicpack-miehet näyttävät nauttivan neitokaisen seurasta ja antavat tälle myös kyytiä aurinkoisissa tunnelmissa.

Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James.