Lizzie Cundy käänsi katseet rohkeassa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina kypsemmät kaunottaret ovat päässeet nuorten tähtien ohella paparazzien huomion keskiöön. Brittiläinen televisiojuontaja Lizzie Cundy ikuistetaan aika ajoin näyttäviin rantaotoksiin.

Barbadoksella lomaileva 44-vuotias Lizzie Cundy näyttäytyikin jälleen rannalla upeassa uima-asussa, joka ei jättänyt naisen vartalon muotoja arvailun varaan. Punaiseen uimapukuun sonnustautunut neitokainen ei selvästikään kantanut huolta valokuvaajien räpsimisestä, vaan näytti nauttivan olostaan.

Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James.