Nicki Minaj katuu American Idol -tuomarointia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Nicki Minaj on noussut muutamassa vuodessa kurviensa ansiosta erääksi maailman kuvatuimmista naisista. Neitokainen nähdään paraikaa kohutuomarina American Idol -laulukilpailun uusimmalla tuotantokaudella.

Nyt Nicki on kertonut Hollywood Reporter -lehden haastattelussa, että kyseisestä ohjelmasta saatu julkisuus on alkanut epäilyttää tähteä. Neito pohtiikin, onko parhaaseen katseluaikaan näytetty viikottainen sarja tehnyt hänestä turhankin tunnistettavan mediakasvon.

– Joskus pelkään, että minusta tulee liiankin kuuluisa. Onko se edes coolia? Kun olet niin helposti lähestyttävä, että sinut nähdään televisiossa joka viikko? En koskaan ajatellut olevani sellainen ihminen, yllätin itseni suostumalla pestiin, kertoi Nicki Minaj lehdelle.

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella.