Popkaunottarelle rajut syytökset: ”Seksiä Jay-Z:n kanssa?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Ora on ollut viime aikoina julkisuuspyörityksessä suhdesotkujensa takia. Neito erosi äskettäin Kardashianien klaaniin kuuluvasta Rob Kardashianista. Sittemmin mies väitti hänellä olleen 20 rakastajaa.

Nyt 22-vuotias poppari on saanut lisää lokaa niskaansa, mutta eri suunnalta. Georgie Shore -realitysarjan tähti Holly Hagan on ottanut asiakseen paljastaa Ritan ”salasuhteen” musiikkimoguli ja räppäri Jay-Z:n kanssa. Naiset aloittivatkin varsinaisen sanasodan sosiaalisessa mediassa.

– Minulle on kerrottu, että Rita Ora on huhujen mukaan nainut Jay-Z:tä. Toistan, kyse on huhuista. Ilmeisesti Beyonce kiistää väitteet, mutta jos minua petettäisiin, tekisin samoin, kirjoitti Hagan Twitter-sivustolleen.

– Olen ollut hiljaa paskahuhujen aikana, mutta nyt minun täytyy puhua. Kukaan punahiuksinen typerä ämmä ei puhu paskaa minusta ja perheestäni, vitun Holly tai mikä oletkaan, antoi Rita aggressiivisen vastauksen omassa blogissaan.

– Hupsista, minulle on sanottu, että älä ammu viestintuojaa! Olen B-luokkaa, joten miksi kukaan kuuntelisikaan minua? Kommentoi Holly Hagan.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille neljä vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori.