Miss Peppu 2012 kiitti fanejaan nakuna

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brasiliassa järjestettiin viime vuonna jo toista kertaa maanlaajuinen Miss Peppu -missikilpailussa. Siinä haettiin kisan nimen mukaisesti parasta latinopeppua. Kilpailun voitti 25-vuotias Carine Felizardo, joka edusti Paran osavaltiota. Hän sai palkkioksi mainetta ja kunniaa sekä noin 2.000 euron voittosumman.

Nyt uhkea kaunotar poseeraa tuoreimmissa otoksissaan ilman rihman kiertämää. Mallineitokainen esittelee kuvissa muhkeaa takamustaan ja rintamustaan, joissa näkyy valkoiset rusketusrajat. Carine Felizardon piilottaa kriittisimmät kehon osansa missinauhalla. Nainen halusi aloittaa vuoden 2013 poseeraamalla alasti faniensa mieliksi. Felizardon mukaan hän osoittaa kuvillaan kiitosta ihailijoidensa tuesta.

Jokaisessa maan 27 osavaltiossa valittiin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Toiseksi peppukisassa sijoittui Sao Pauloa edustava 21-vuotias Camila Vernaglia, joka sittemmin nousi otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet nimittäin ikuistettiin suutelemassa kolmanneksi missikisassa sijoittuneen Andressa Urachin kanssa. Naiset nautiskelivat toistensa seurassa veneellä intiimeissä tunnelmissa.