Putous taas huippusuosittu – Sanna-Raipe Helmistä hehkutetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Putous-ohjelman neljännen tuotantokauden avaus lauantaina oli aikaisempia vuosia suositumpi, sillä sketsiohjelma keräsi MTV3-kanavalle lähes 1,3 miljoonaa katsojaa. Ohjelma oli koko maassa viime viikon katsotuin televisiolähetys.

Katsojia oli nyt keskimäärin 200.000 enemmän kuin viime vuonna, MTV3 raportoi. Putous-ohjelmalla oli ennen lähetystä Facebookissa 169.000 tykkääjää ja lähetyspäivänä tykkääjien määrä kasvoi 10.000 käyttäjällä.

Odotetusti ohjelman suosituin osio oli ohjelman lopussa nähty uusien sketsihahmojen esittely, jota seurasi yli 1,4 miljoonaa katsojaa. Hahmoista erityisesti Armi Toivasen Sanna-Raipe Helminen sai valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Toinen potentiaalisista hittihahmoista oli Aku Hirviniemen Samppa Linna.