Wilmer Valderrama riisui viimein paitansa – paparazzikuvat rannalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -televisio-ohjelmasta kuuluisuuteen noussut näyttelijä Wilmer Valderrama tunnetaan myös elokuvarooleistaan. Tähti joutui taannoin julkisuudessa huomion kohteeksi erottuaan itseään paljon nuoremmasta tyttöystävästä, Demi Lovatosta.

Wilmer Valderrama lomailee parhaillaan Miamin South Beachilla vielä tuntemattomaksi jääneen brunetten kanssa. Miljoonien naisten päiväuni kuvattiin rannalla lopulta ilman paitaa.

Wilmer Valderrama on näytellyt kuuluisan 70’s Show -televisiosarjan jälkeen muun muassa elokuvissa Larry Crowne ja From Prada to Nada. Hän myös juonsi Yo Momma -nimistä televisiosarjaa. Näyttelijä seurustelee tällä hetkellä Hollywood-kaunotar Minka Kellyn kanssa. Valderrama on äskettäin nähty LMFAO-yhtyeen Sexy and I Know It -musiikkivideolla. Hän julkaisi oman The Way I Fiesta -musiikkikappaleen vuonna 2011.