Jenelle Evansin rajut alastonkuvat nettiin – exä julkaisi kostoksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjan tunnetuin tähti Jenelle Evans tuntuu olevan jatkuvasti kohuotsikoissa, sillä neitokaisen elämästä ei puutu draamaa. Hän meni äskettäin pikavauhtia naimisiin poikaystävänsä Courtland Rogersin kanssa kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

Nyt 20-vuotias Jenelle Evans on noussut jälleen otsikoihin alastonkuviensa merkeissä. Teiniäiti joutui taannoin nakukuvaskandaalin keskiöön, kun hänen entinen pomonsa James Duffy vuoti verkkoon lukuisia alastonkuvia Evansista. Ilkeä työnantaja on jälleen julkaissut rohkeita nakukuvia ongelmaisesta teiniäidistä. Stara ei voi kuvia julkaista, mutta niiden sensuroidut versiot löytyvät verkosta esimerkiksi tästä.

Jenelle Evans on ollut jo kuukausien ajan ilmiriidoissa entisen pomonsa kanssa. James Duffy julkaisi uudet nakukuvat Twitter-palvelussa, ja haukkui samalla teiniäitiä twiiteissään. Mies muun muassa sivalsi kirjoituksissaan nuoren naisen roolimallin asemaa. Hän kirjoitti myös, että Courtland Rogers on varmasti ylpeä vaimostaan. Alla otteita kaksikon keskustelusta.

– Katsokaa nyt häntä. Täydellinen malliesimerkki äidistä. Olet varmaankin todella ylpeä Courtland, todella tyylikäs vaimo. Miltä tuntuu ottaa minun tähteeni? James Duffy kirjoitti Twitter-palvelussa.

– Jenelle, minun ei tarvinnut maksaa seksistä kanssasi. Teit sen ilmaiseksi lapsesi isälle, James Duffy jatkoi.

– Tämä juttu on jo vanha… Etkö parempaan pysty? Asia satuttaa läheisiäni, Jenelle Evans vastasi pomolleen.

Jenelle Evansin yksityiselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.