Lil Twist syynä Justin Bieberin huumeiden käyttöön?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen teinipoppari Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti kohuotsikoissa niin alkoholi- kuin huumeväitteiden johdosta. Hänet on nähty valokuvissa käyttämässä molempia. Myös teinitähden on-off-seurustelusuhde on huhujen mukaan jälleen karikolla.

Nyt 18-vuotiaan Justin Bieberin lähipiiri on huolissaan supertähden elämäntyylistä. Popparilla on hyvin läheinen ystävyyssuhde nuoren räppärin Lil Twistin kanssa. Teinitähden ystävien mukaan räppärinuorukainen on kuitenkin todella huono roolimalli Bieberille, sillä Lil Twist käyttää muun muassa marijuanaa.

Huhujen mukaan Justin Bieber ja Lil Twist ovat polttaneet yhdessä pilveä lukuisia kertoja. Räppäri Lil Twist oli äskettäin otsikoissa, kun hän hurjasteli ystävänsä valkoisella Ferrarilla Los Angelesissa. Kyseisenä ajopäivänä eräs paparazzi jäi traagisesti toisen auton alle, kun hän yritti ikuistaa valokuvia Ferrarista ja sen kuljettajasta. TMZ-sivuston lähteiden mukaan lähipiiri toivoo, että Justin Bieber katkaisee välinsä räppäriin.

Justin Bieber on huhujen mukaan sinkku, sillä hänen kerrotaan eronneen tyttöystävästään Selena Gomezista juhlapyhien aikaan. Nuoripari lomaili äskettäin Meksikossa, mutta romanttinen lemmenloma päättyi nopeasti. Heidän kerrotaan ajautuneen rajuun sanaharkkaan, jonka johdosta 20-vuotias Disney-kaunotar jätti poikaystävänsä. Sittemmin Bieberin on kerrottu havitelleen rakastaan takaisin muun muassa soittelemalla hänelle sata kertaa päivässä.

Suursuosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Pop-tähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Justin Bieber joutui äskettäin myös julman murhasuunnitelman kohteeksi. Poliisit ehtivät kuitenkin keskeyttää ajoissa rikollisten murhayritykset.