Pamela Andersonin vaikeudet pahenevat – joutuu hoitoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Baywatch-sarjan ikimuistoinen blondi povipommi Pamela Anderson osallistui vastikään julkkisten Dancing on Ice -realitykilpailuun. Nainen kuitenkin putosi pariluisteluun keskittyvästä ohjelmasta, ja syytti siitä jättikokoisia rintojaan, jotka tursuivat ulos hänen esiintymisasustaan.

Nyt 45-vuotias Pamela avautui uusimmassa haastattelussaan talousvaikeuksistaan, jotka jättivät hänet miltei pennittömäksi. Uhkea kaunotar joutui unelmakodin rakentamisen jälkeen rahaongelmiin, kun hän ei pystynyt maksamaan kaikkia velkojaan. Haasteet saivat tähden turvautumaan kallonkutistajaan.

– Minulla on ollut mielenkiintoisia terapeutteja. En ole ollut sellaisella pitkään aikaan, luultavasti pitäisi mennä takaisin terapiaan. Olen työskennellyt lakkaamatta ja yrittänyt selvitä rahaongelmistani, kertoi Pamela Anderson The Sun -lehdelle.

Neito pohtii terapeutin pakeille menemistä ammatillisistakin syistä. Hän suunnittelee nimittäin ottavansa terapeutin roolin kanadalaisesta Package Deal -draamasarjasta. Pamelalla on vielä 370.000 dollarin, eli 300.000 euron, verovelat maksettavanaan, ja hän kertookin hoitavansa asiaa hiljalleen kuntoon.

Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Vuonna 2010 Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.