Nicki Minaj ja täydellinen tiimalasivartalo?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Naisräppäri Nicki Minaj on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi viihdemaailman suosituimmaksi julkkistähdeksi. Artisti tunnetaan rohkeista asuvalinnoistaan, sillä hän ei juurikaan peittele tiimalasivartaloaan. Minaj saa suitsutusta muun muassa muhkeasta takamuksestaan.

Nyt Nicki Minaj on kääntänyt katseita American Idol -ohjelman punaisella matolla ihoa nuolevassa asussa. Naisräppäri oli valinnut ylleen värikkään minimekon, joka myötäili hänen upeita kurvejaan. Blondi tepasteli tottuneesti valokuvaajien eteen ja poseerasi erilaisissa asennoissa.

Taannoin Nicki pohti Hollywood Reporter -lehdessä onko parhaaseen katseluaikaan näytetty viikottainen sarja tehnyt hänestä turhankin tunnistettavan mediakasvon.

– Joskus pelkään, että minusta tulee liiankin kuuluisa. Onko se edes coolia? Kun olet niin helposti lähestyttävä, että sinut nähdään televisiossa joka viikko? En koskaan ajatellut olevani sellainen ihminen, yllätin itseni suostumalla pestiin, kertoi Nicki Minaj lehdelle.

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella. Minaj työskentelee parhaillaan American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Randy Jacksonin ja Keith Urbanin kanssa.