Catherine Zeta-Jonesin paparazzikuva ei mairittele

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walesilaissyntyinen näyttelijätär Catherine Zeta-Jones sai taannoin merkittävän kunnianosoituksen synnyinmaaltaan Britannialta, kun hänelle myönnettiin brittiläisen imperiumin komentajan arvo, eli CBE.

Hiljattain Catherine Zeta-Jones paljasti kärsivänsä tyypin II kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, johon hän on hakenut hoitoa. 43-vuotias näyttelijätär on nyt ollut New Yorkissa vierailemassa The Late Show With David Letterman -keskusteluohjelmassa, ja hän näyttäytyi samalla kuuluisan New Yorkin Ed Sullivan -teatterin edustalla.

Paikalla oli tietenkin valokuvaajia, joista yksi onnistui ottamaan hieman vähemmän mairittelevan valokuvan Catherine Zeta-Jonesista. Yleensä kuvankauniina tunnettu nainen nimittäin ikuistettiin varsin pelottava ilme kasvoillaan, muistuttaen enemmän saduista tuttua pahaa noita-akkaa kuin tavanomaista itseään.

Catherine Zeta-Jones on naimisissa itseään 25 vuotta vanhemman näyttelijän Michael Douglasin kanssa. Pariskunnan elämää varjosti taannoin Douglasin sairastama kurkkusyöpä. Rankkojen syöpähoitojen jälkeen suosikkinäyttelijä on nyt kuitenkin selättänyt sairauden. Näyttelijätär nähtiin hiljattain valkokankaalla elokuvassa Rock of Ages.