Jessica Alba tuotti pettymyksen miehille: ”Ei enää koskaan enää…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on kahden lapsen äiti. Perhe-elämään viime vuosina keskittynyt kaunotar työskentelee parhaillaan kahden uuden elokuvan parissa.

Nyt Jessica Alba on aiheuttanut lehtihaastattelussa pettymyksen monille miehille, jotka ovat toivoneet näkevänsä seksisymbolin vielä joskus vähäpukeisena. Jessica nimittäin kertoi In Style -lehden haastattelussa, ettei hän tule enää koskaan pukeutumaan paljastaviin minishortseihin. Lehden kansikuvassakin hän on pukeutunut poikkeuksellisen konservatiivisesti.

jessicaalba12012013

Ranskalaista, kanadalaista ja meksikolaista sukua oleva Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.