Lucy Mecklenburgh julkaisi perspektiivikuvia rannalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa The Only Way Is Essex -saippuasarja on saanut suuren suosion ja nostanut nopeasti useita sen tähtiä julkkiksiksi. Eräs heistä on 21-vuotias Lucy Mecklenburgh, joka julkaisee itsestään usein paljastavia otoksia verkossa.

Tällä kertaa neitokainen lomaili poikaystävänsä Mario Falconen kanssa Meksikon Cancunissa. Lucy ehti auringonottonsa lomassa julkaista Twitter-sivullaan bikinikuvan, jossa näkymä avautuu altaalle hänen rintojensa välistä. Otos tuokin esille hänen ruskettuneen vartalonsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

21-vuotias englantilainen Lucy Mecklenburgh on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa The Only Way Is Essex -televisiosarjassa. Näyttelemisen lisäksi hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Neitokainen seurustelee näyttelijäkollegansa Mario Falconen kanssa, ja pariskunta suunnittelee menevänsä naimisiin lähitulevaisuudessa.