Bikineissä keimaillut Brittney Palmer huomasi kuvaajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa seksikkäät kehätytöt ovat nousseet viime vuosina myös julkkiksiksi, sillä pari heistä ylittää ajoittain jopa viihdelehtien uutiskynnyksen. UFC-sarjan kehätyttö Brittney Palmer on päässyt poseeraamaan jopa Playboy-miestenlehden kanteen.

Brittney Palmer ei ole vielä saanut kovin usein paparazzeja peräänsä, mutta neitokainen käyttää jokaisen tilaisuuden saadakseen jalkansa julkkismaailman oven väliin. Nyt paparazzit ovat kuitenkin noteeranneet hänet Havaijilla, jossa hän keimaili kuvaajalle Mauin saarella.

Kehätytön ja mallin urien lisäksi Brittney on debytoinut myös laulajana. Hän levytti esimerkiksi viime syksynä kappaleen yhdessä Kenny Florianin kanssa. Maaliskuussa 2012 Brittney Palmer teki eräänlaisen läpimurron, kun hän sai kunnian poseerata Playboy-lehden kannessa.