Avioriidan voi sopia myös tatuoinneilla – tässä MTV-teiniäidin esimerkki

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjan tunnetuin tähti Jenelle Evans tuntuu olevan jatkuvasti otsikoissa joko päihdesekoilujensa tai rakkauselämän myrskytuulien merkeissä. Hänen huhuttiin äskettäin eronneen aviomiehestään vain 26 päivää kestäneen pika-avioliiton jälkeen.

Nyt huhut ovat kuitenkin kumottu, sillä Jenelle Evans on julkaissut verkossa yhteiskuvan aviomiehensä Courtland Rogersin kanssa. Pariskunta on ilmeisestikin jälleen umpirakastunut, sillä kaksikko vieraili hiljattain tatuointiliikkeessä ikuistamassa vartaloonsa uudet ihomaalaukset. Tatuoinneilla pariskunta sopi aikaisemmat julkisuudessa käydyt riitansa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Teiniäiti avioitui Courtland Rogersin kanssa vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Joulukuussa hänen kerrottiin jättäneen aviomiehensä, koska mies puhui jatkuvasti puhelimessa entisen tyttöystävänsä kanssa. Jenelle Evansin ystävät ovat väittäneet miestä onnenonkijaksi, joka käyttää teiniäidin julkisuutta hyväkseen.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.