Nicki Minaj hautasi sotakirveensä – katsoi seksivideota Mariahin kanssa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naisräppäri Nicki Minaj on noussut muutamassa vuodessa kurviensa ansiosta erääksi maailman kuvatuimmista naisista. Neitokainen nähdään parhaillaan kohutuomarina American Idol -laulukilpailun uusimmalla tuotantokaudella.

Hiljattain Nicki Minaj kuitenkin kertoi katuvansa pestiä ohjelman tuomaristossa. Viime syksynä Minaj oli ilmiriidoissa toisen American Idol -tuomarin, Mariah Careyn, kanssa. Naisräppärin kerrottiin jopa uhanneen tappaa Careyn. Nyt Nicki on kuitenkin kertonut UsMagazine.com -verkkosivustolle riidan olevan jo menneiden talvien lumia.

– Sanon hyviä asioita Mariah Careystä kaiken aikaa. Hän on yksi suosikkiartisteistani. Hän on todella vaikuttanut kokonaiseen laulajasukupolveen, ja hänen kanssaan tuomarina oleminen oli hullua, Nicki kertoi Us Magazinelle.

Räppäri myös vitsaili, että kaksikko pääsi riidastaan yli katselemalla yhdessä Minajin väitettyä seksivideota. Mariah kommentoi riidan päättymistä kiittelemällä Nickin ystävällisiä kommentteja, ja kertoi aina tienneensä, että tästä tulisi vielä iso tähti.

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella.