Beyoncen ja Jay-Z:n tyttären synttäreiden hinta 158 000 euroa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin tyttöbändeihin lukeutuva Destiny’s Child on tehnyt paluun. Yhtyeestä aikoinaan menestyksekkäälle soolouralle lähteneen Beyonce Knowlesin kerrotaan nyt tuhlanneen melkoisesti rahaa tyttärensä synttärijuhliin.

Yhden vuoden täyttäneelle Blue Ivy -pikkuneidille järjestetyt syntymäpäivät tulivat nimittäin maksamaan popparille ja tämän räppärimiehelle Jay-Z:lle 200.000 dollaria, eli 158.000 euroa. Prinsessateemaiset juhlat järjestettiin New Yorkissa viime maanantaina.

Siellä pariskunta antoi lapselleen lahjaksi timanteilla koristellun Barbie-nuken, jonka arvo on 80.000 dollaria, eli 63.000 euroa. Nukessa on 160 timanttia ja sillä on muun muassa omia valkokullasta tehtyjä asusteita.

Julkkissynttäreille osallistui suuri määrä parin lähimpiä ystäviä ja perheenjäseniä. Osallistujia hemmoteltiin tilaisuudessa 2.000 dollarin, eli 1.570 euron, arvoisilla luksuskakuilla. Tila oli saatu juhlavan näköiseksi 95.000 dollarin, eli 75.000 euron, arvoisilla ilmapallo- ja kukkakoristeilla.

– Mikään ei ole tarpeeksi isoa tai kallista heidän pikku prinsessalleen. He halusivat hänen ensimmäisen syntymäpäivänsä näyttävän mallia heidän loppuelämälleen. He ovat työskennelleet kovasti rahojen eteen, ja haluavat käyttää ne lapseensa, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Beyonce Knowles tuli kuuluisaksi jo 16-vuotiaana Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva Beyonce on saanut uransa aikana 16 Grammy-palkintoa ja myynyt yli 75 miljoonaa albumia. Laulajattaren tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Crazy In Love, Baby Boy ja If I Were A Boy. Beyonce on nähty myös elokuvissa kuten Dreamgirls ja Vaaleanpunainen pantteri.