Karl Lagerfeld ei ole käynyt 31 vuoteen kokouksessa: ”Se on epäterveellistä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld tunnetaan suorasukaisesta tyylistään. Mies onkin onnistunut suututtamaan jo monta viihdemaailman julkkistähteä huolimattomilla lausahduksillaan. Lagerfeld on muun muassa haukkunut julkisesti soul-laulajatar Adelea lihavaksi.

Nyt 79-vuotias Karl Lagerfeld on tehnyt yllättävän paljastuksen. Muotiguru nimittäin kertoi, ettei hän ole käynyt peräti 31 vuoteen kokouksessa. Ökyrikkaan vanhuksen mukaan hän ei halua olla mukana yritystensä markkinoinnissa, sillä moinen ajattelu on epäterveellistä.

– En ole käynyt 31 vuoteen kokouksessa tai tapaamisessa. En mieti koskaan, myyvätkö vaatteeni. Luojan kiitos, en. Toivon, että vaatteeni myyvät, mutta en mieti sitä. Se on todella epäterveellistä, Karl Lagerfeld kertoi WWD-lehdelle.

Lagerfeld tunnetaan teilaavista kommenteistaan, jotka ovat osuneet ikävästi viihdemaailman kaunottariin. Hän herätti vuonna 2009 kohua haukkumalla julkisesti saksalaisen huippumallin Heidi Klumin ulkomuotoa. Muotisuunnittelija väitti muun muassa, että neito oli ”liian lihava” ja ”isorintainen” ollakseen muotialalla. Taannoin hän puolestaan haukkui Cambridgen herttuattaren Kate Middletonin kasvoja.

Karl Lagerfeld on saksalainen muotisuunnittelija, taiteilija ja valokuvaaja. Hän on yksi muotimaailman arvostetuimmista muotisuunnittelijoista. Lagerfeldillä on oma Fendi-muotiyritys. Muotiguru laihtui vuonna 2001 huimat 42 kiloa, jotta hän olisi yhtä hoikassa kunnossa kuin nykyajan miesmallit. Lagerfeld teki totaalisen muodonmuutoksen vain yhden vuoden aikana.