Pamela Andersonilta ällistyttävä lupaus – uskoo tuskin itsekään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Baywatch-sarjan ikimuistoinen blondi povipommi Pamela Anderson osallistui vastikään julkkisten Dancing on Ice -realitykilpailuun. Hän kuitenkin putosi heti ohjelmasta. Pamela syytti siitä jättikokoisia rintojaan, jotka pursuivat ulos hänen esiintymisasustaan.

Nolo tilanne saikin Pamelan ajattelemaan tarkemmin realitytähden uraansa, ja hän päätti laittaa sen kokonaan jäihin. Omien sanojensa mukaan kurvikasta 45-vuotiasta tähteä ei tämänkaltaisissa televisiosarjoissa tulla enää näkemään.

– En koskaan tee tätä enää. Tämä oli viimeinen kerta. En usko, että minun pitäisi olla tällaisessa ympäristössä enää, en tiedä mitä olen tekemässä. Kaikki ympärilläni käskevät aina minun mennä tällaisiin tilanteisiin, tilitti Pamela Anderson This Morning -televisio-ohjelmassa.

Pikaisesti Dancing on Ice -sarjasta kotiin lähetetty Anderson aikoo käyttää aikaansa hyväntekeväisyysprojektissa Haitissa. Tähti suunnittelee myös hyödyntävänsä taitojaan musiikkiteatterin ja tanssin saralla. Hän pitää todennäköisenä sitä, että päätyy vielä jonain päivänä Las Vegasiin tähdittämään omaa show’ta.

Pamela Anderson kertoi äskettäin julkisuudessa talousvaikeuksistaan, jotka ajoivat tähden hakemaan apua terapeutin pakeilta. Hän suunnittelee tällä erää ottavansa terapeutin roolin kanadalaisesta Package Deal -draamasarjasta. Pamelalla on vielä noin 370.000 dollarin, eli 300.000 euron, verovelat maksettavanaan.