Lady Gaga haluaa Michael Jacksonin Neverlandin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on kierrellyt ahkerasti maailman esiintymislavoja. Kiertueiden lomassa suurena Michael Jackson -fanina tunnettu laulajatar on ehtinyt myös muun muassa ostaa edesmenneelle popin kuninkaalle kuuluneita esiintymisasuja.

Nyt Lady Gaga on kääntänyt katseensa Jacksonin omaisuudesta suurimpaan ja tunnetuimpaan, eli miehen Neverland-tilaan. The Sun -lehden mukaan laulaja nimittäin haaveilee sijoittavansa suuren summan rahaa pelastaakseen tähden kuolemasta saakka suljettuna pysyneen tilan.

Lady Gagan kerrotaan olevan Jacksonin Latoya-sisaren hyvä ystävä ja haluavansa palauttaa Neverlandin sen alkuperäiseen loistoon. Aika näyttää miten kalliista ja aikaavievästä urakasta selvitään.

Lihavuuskohun keskiöön viime syksynä joutunut Lady Gaga yrittää edelleen tarkkailla ruokavaliotaan. Naisen mukaan yllättävä painonnousu johtui hänen isänsä italialaisista kokkauksista, joita tähti syö muun muassa vanhempiensa perustamassa ravintolassa. Laulajatar yrittää kuitenkin päästä tasapainoon kiireisen elämänrytminsä kanssa.