Lady Gagan rintaliivit olivat liikaa amerikkalaisille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on parhaillaan Born This Way -maailmankiertueellaan. Neitokainen tunnetaan kohua herättävistä asuistaan ja esiintymisistään. Lady Gaga ei kuitenkaan välitä muiden mielipiteistä, vaan tekee asiat omalla tyylillään.

Nyt 26-vuotias Lady Gaga on noussut jälleen otsikoihin konserttikohun merkeissä. Poptähti nimittäin tyrmistytti fanejaan pukeutumalla aserintaliiveihin Kanadan Vancouverin keikallaan. Erikoisissa rintaliiveissä törrötti muoviaseet, joita muun muassa hänen taustatanssijansa hipelöivät.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Etenkin poptähden amerikkalaiset fanit ovat pahoittaneet mielensä Lady Gagan aserintaliiveistä. Yhdysvaltojen Connecticutissa tapahtui äskettäin järkyttävä veriteko, kun sekopäinen kouluampuja surmasi yli 20 lasta oppitunnilla. Erään fanin mielestä Lady Gaga hakee vain huomiota erikoisilla asuillaan.

– Ilmeisestikin lahjakkuutesi ei riitä ylläpitämään ihmisten mielenkiintoa. Silloin hankit aserintaliivit, ReggieP-niminen Twitter-käyttäjä kirjoitti verkossa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Lihavuuskohun keskiöön viime syksynä joutunut Lady Gaga yrittää edelleen tarkkailla ruokavaliotaan. Naisen mukaan yllättävä painonnousu johtui hänen isänsä italialaisista kokkauksista, joita tähti syö muun muassa vanhempiensa perustamassa ravintolassa. Laulajatar yrittää kuitenkin päästä tasapainoon kiireisen elämänrytminsä kanssa.