Amanda Bynes otti uuden lävistyksen – fanit kauhistuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Amanda Bynes on ollut viime vuosina julkisuudessa lähinnä yksityiselämänsä sekoilujen merkeissä. Hän yllätti äskettäin faninsa tekemällä paluun sosiaaliseen mediaan, ja julkaisemalla verkossa vihjailevia kuvia.

Nyt 26-vuotias Amanda Bynes on herättänyt kauhistusta faneissaan. Neitokainen nimittäin otti lävistyksen poskeensa. Tähti julkaisi otoksen uudesta lävistyksestään Tumbrl-sivustolla. Kuvassa nähdään, kuinka hymyilevän näyttelijättären poskea koristaa pieni timantti.

Kuva: Tumblr
Kuva: TumblrAmanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.