Raju nettipila paljastui: Laulajakomistuksen väitettiin kuolleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen laulaja-näyttelijä Jesse McCartney tuli tunnetuksi All My Children, Summerland ja Greek -televisiosarjoista. Tähti on julkaissut myös neljä musiikkialbumia. Nyt 25-vuotias poppari on joutunut järkyttävän pilan kohteeksi.

Verkossa on levinnyt väärää tietoa, jonka mukaan Jesse olisi kuollut sunnuntaina auto-onnettomuudessa New Jerseyssä. McCartney laittoi pisteen Twitter-palveluissa levinneelle tarinalle ja huojensi faniensa sydämiä viestillään.

– Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja, kirjoitti Jesse McCartney Twitter-blogiinsa.

Nuori poptähti on viimeisin nettipilailijoiden uhri. Aiemmin samankaltaisten julmien pilojen kohteiksi ovat joutuneet teinitähti Justin Bieber, supertähti-DJ David Guetta, David Beckham, Eddie Murphy, Jim Carrey, Morgan Freeman ja Russell Brand.