The KLF -yhtyeen kadonneet levyt ilmestyivät nettiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin historian legendaarisimpiin yhtyeisiin lukeutuva The KLF hajosi vuonna 1992, mutta ennen sitä se ehti tehdä lähtemättömän vaikutuksen genrensä musiikkiin. Kahden hengen yhtye siis hajosi yli 20 vuotta sitten, jolloin sen jäsenet Bill Drummond ja Jimmy Cauty kielsivät levyjensä myymisen.

Kuluvan viikon keskiviikkona The KLF -yhtyeen fanit kokivat kuitenkin jymy-yllätyksen, kun duon vanhat ja kertaalleen myynnistä jo poistetut harvinaisuudet ilmestyivät täysin yllättäen useisiin eri digitaalisen musiikin jakelupaikkoihin.

Kuva: Spotify
Kuva: Spotify

Asiasta uutisoineen NME-lehden mukaan levyt The White Room, Chill Out, The White Room, The Lost Sounds Of Mu Vols 1 And 2 ja Space löytyivät muun muassa iTunesista, Spotifysta ja Amazonista. Tätä kirjoitettaessa musiikkia ei löydy enää iTunesista, mutta Spotifyssä klassikot ovat yhä kuunneltavissa. Vielä ei ole tiedossa ovatko levyt ja kappaleet sielläkään pysyvästi, vai onko kyseessä kenties lyhytaikainen kampanjointi.