Ex-lapsitähti Lindsay Lohanille ja Amanda Bynesille: ”Kadotkaa maailmasta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fox-televisiokanavan Malcom in the Middle -perhesarjasta tuttu Francisco ”Frankie” Muniz teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1997, minkä jälkeen hän on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Äskettäin 27-vuotias tähti sai lievän sydänkohtauksen.

Nyt kohtauksesta toipunut Frankie on antanut neuvon henkilökohtaisissa kohuissa ryvettyneille Lindsay Lohanille ja Amanda Bynesille. Näyttelijäkomistus on itsekin entinen lapsitähti, joten hän tietää siihen liittyvät paineet. Ratkaisuksi mies ehdotti kohukaunottarille taukoa viihdemaailmasta.

– Menkää pois vähäksi aikaa, kadotkaa maailmasta. Paetkaa valokuvaajia ja teitä seuraavia ihmisiä. Yrittäkää löytää itsenne, ja ehkä teistä tulee onnellisempia, kertoi Frankie Muniz Katie-televisio-ohjelmassa.

Miestähti kertoi säilyttäneensä aikoinaan mielenterveytensä rakentamalla hiljaisen elämän itselleen Phoenixissa, Arizonassa. Hän kertoi, ettei ole puhunut moneen vuoteen ongelmissa oleville ystävilleen, Bynesille ja Lohanille, vaikka oli aikoinaan heidän kanssaan hyvissä väleissä.

Frankie Muniz on amerikkalainen näyttelijä, muusikko, kirjailija, tuottaja ja ralliautoilija. Vuonna 2008 hän vetäytyi näyttelijäuraltaan keskittyäkseen formula-autoiluun. Vuonna 2012 hän liittyi pennsylvanialaisen Kingsfoil-yhtyeen riveihin rumpaliksi. Hän kihlautui taannoin myös pitkäaikaisen tyttöystävänsä Elycia Marien kanssa.