Jennifer Love Hewitt nähdään alastomana – näyttelee prostituoitua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt muistetaan Suomessa esimerkiksi Viiden juttu ja Aavekuiskaaja -sarjoista. Tähti nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa The Client List -televisiosarjassa. Hewitt paljasti taannoin olleensa nuorena varsin kiltti tyttö, ja löytäneensä seksikkään puolensa vasta vanhempana.

33-vuotias kurveistaan tunnettu näyttelijätär tullaan varsinkin miespuolisten fanien iloksi näkemään televisiossa pian alastomana. The Sun -lehti kertoo tähden viettävän parhaillaan aikaansa kuntosalilla valmistautuakseen The Client List -sarjan uuden tuotantokauden jaksoon, jossa prostituoitua esittävä Hewitt tulee esiintymään alasti. Sarjaa esittävä Lifetime-kanava tosin joutuu todennäköisesti sensuroimaan kohtauksessa näyttelijättären intiimeimmät paikat.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi keväällä ihastuneensa Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.