Jessica Simpson saa oman televisiosarjan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatar Jessica Simpson on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa perhe-elämänsä ja rankan laihdutuskuurinsa merkeissä. Realitytähti synnytti taannoin esikoistyttärensä Maxwellin, joka tulee saamaan tänä vuonna sisaruksen. Simpson nimittäin odottaa parhaillaan toista lastaan.

Nyt 32-vuotiaan Jessica Simpsonin uutisoidaan saavan oman televisiosarjan NBC-kanavalle. Muodin parissa työskentelevä neitokainen on jo kuvannut kyseistä ohjelmaa, jonka käsikirjoittajana ja tuottajana toimii Ben Silverman. Julkkiskaunottaren mukaan hän on todella innoissaan omasta televisiosarjasta, jossa seurataan muun muassa hänen elämäänsä äitinä ja bisnesnaisena.

– Olen niin innoissani siitä, että saan työskennellä NBC:n ja Benin kanssa. Tällä kertaa ohjelmani on käsikirjoitettu. Kukaan ei voi keksiä asioita, jotka tapahtuvat elämässäni. Uskon, että saamme ihmiset nauramaan! Jessica Simpson kertoi Hollywood Reporter -sivustolle.

Jessica Simpson paljasti äskettäin olevansa surullinen, jos hän ei ehdi viettää tarpeeksi aikaa Maxwell-tyttärensä kanssa työkiireiden takia. Naisen mukaan hänen päivänsä menee pilalle, jos hän ei ehdi nähdä lastaan hereillä kiireisen työpäivän jälkeen. Simpson työskentelee nykyisin Fashion Star -muotiohjelmassa.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.