Tässä hän on: Katie Pricen miesstrippari-aviomies!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie ”Jordan” Price meni äskettäin pikavauhtia kihloihin ja heti perään myös naimisiin strippaaja Kieran Haylerin kanssa. Pariskunta astui alttarille vain kahden kuukauden seurustelun jälkeen.

34-vuotias Katie Price kertoi häiden jälkeen menneensä pikavauhtia naimisiin, koska ennustaja suositteli. Pariskunta meni naimisiin intiimissä seremoniassa, joka pidettiin Karibian paratiisikohteessa vain muutaman perheenjäsenen läsnäollessa. Nyt julkkispari nähdään paparazzikuvissa Miamin lentokentällä matkalla Bahamalle.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.