Lady Gaga opettaa koiraansa piirtämään: ”Siitä tulee taiteilija”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on kierrellyt ahkerasti maailman esiintymislavoja. Naislaulaja tunnetaan persoonallisesta tyylistään, rohkeista asuistaan ja kommenteistaan. Hän on usein kohuotsikoissa erilaisten tempaustensa vuoksi.

Nyt 26-vuotias Lady Gaga on aiheuttanut ihmetystä lemmikkikoiraansa Fozziin liittyvässä asiassa. Poptähden nimittäin kerrotaan opettavan pientä puudeliaan piirtämään. Lady Gaga haluaa, että hänen rakkaasta lemmikistään tulee taiteilija. Laulajatar on asettanut koiransa tassuihin värikyniä ja antanut eläimen pomppia paperilla tehden samalla taidetta.

– Lady Gaga opettaa Fozzi-koiraansa piirtämään. Hän toivoo, että koirasta tulee taiteilija. Poptähden työtiimin jäsenet ovat jo saaneet omat muotokuvansa Fozzin maalaamana, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Lady Gaga joutui viime vuonna lihavuuskohun keskiöön, kun hän lihoi lyhyessä ajassa lähes kymmenen kiloa. Sittemmin laulajatar kertoi liikakilojen johtuneen hänen isänsä italialaisista kokkauksista. Gaga on kuitenkin jo onnistunut laihduttamaan muutamia kiloja vartalostaan.