Tatyana Alin hämmentävä kuntoilurutiini: ”Itken ainakin kolme kertaa päivässä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen televisiotähti ja r&b-laulajatar Tatyana Ali tunnetaan parhaiten entisenä lapsinäyttelijänä, joka esitti Bel-Airin prinssi -hittisarjassa Ashley Banksin roolia. Nykyään hän näyttelee muun muassa Tunteita ja tuoksuja -saippusarjassa.

Nyt 33-vuotias Tatyana Ali on tehnyt yllättävän paljastuksen erikoisesta kuntoilutavastaan. Näyttelijättären mukaan hän pitää hyvää huolta vartalostaan kuntoilemalla päivittäin. Naisen treenipäiviin kuuluu myös itkumaratoni, sillä hän itkee joka päivä ainakin kolme kertaa. Alin mukaan hysteeriset itkukohtaukset ehkäisevät hänen vartalonsa turvotusta.

– Kuntoilurutiiniini kuuluu, että itken ainakin kolme kertaa päivässä. Se todellakin auttaa. Loistava tapa ehkäistä turvotusta, Tatyana Ali kertoi The Huffington Post -lehdelle.

New Yorkista kotoisin oleva Tatyana Ali näytteli Bel-Airin prinssi -komediasarjassa kuuden vuoden ajan. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Viime vuonna neitokainen kuvasi The Misguided Adventures of Dating in Hollywood -elokuvaa. Hän on myös kokeillut poptähden uraa. Ali julkaisi vuonna 1998 Kiss The Sky -albumin, joka ei juurikaan menestynyt listoilla.