Erika Christensen ja Joy Bryant bikineissä – nautiskelivat mela kädessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaista Samaa sukua -komediadraamasarjaa on esitetty Suomessa vuodesta 2011 lähtien. Kyseinen ohjelma on onnistunut jo keräämään kotimaassa oman vankan katsojakuntansa.

Nyt kyseisen ohjelman tähdet Erika Christensen ja Joy Bryant on ikuistettu videolle, jossa kaunottaret avautuvat yksityiselämästään. Heidät nähdään materiaalilla myös melontaharrastuksen parissa niukoissa bikineissä. Video todistaakin, että näyttelijättäret ovat erinomaisessa rantakunnossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Samaa sukua -televisiosarja perustuu suosittuun Perhe on paras -elokuvaan. Ohjelman kaunotar Erika Christensen on luonut sarjan ohella uraa valkokankaalla muun muassa elokuvissa Traffic ja The Perfect Score. Niin ikään Joy Bryant on esiintynyt elokuvissa, joihin lukeutuvat Bobby, The Hunting Party ja Hit and Run.