Jenelle Evans rohkeassa nettikuvassa: ”Unohdin muutaman ehkäisypillerin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjan tunnetuin tähti Jenelle Evans tuntuu olevan jatkuvasti otsikoissa joko päihdesekoilujensa tai rakkauselämän myrskytuulien merkeissä. Nuori nainen odottaa parhaillaan toista lastaan tuoreen aviomiehensä kanssa.

Nyt 21-vuotias Jenelle Evans on julkaissut verkossa otoksen, jossa hän esittelee vauvamasuaan pelkissä collegehousuissa ja rintaliiveissä. Brunette on innoissaan raskaudesta, joka tuli hänelle täytenä yllätyksenä. Evansin mukaan hän tuli raskaaksi e-pillereiden unohtamisen takia.

– Unohdin muutaman ehkäisypillerin, ja sain tietää lääkärissä olevani raskaana. Olin todella yllättynyt. Raskaus ei ollut suunniteltu. Olemme kuitenkin onnellisia perheenlisäyksestä, Jenelle Evans kertoi MTV-kanavalle.

Jenelle Evans meni äskettäin naimisiin poikaystävänsä Courtland Rogersin kanssa vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Sittemmin heidän huhuttiin eronneen vain 26 päivän avioliiton jälkeen, mutta pariskunta palasi nopeasti takaisin yhteen. Rakastavaiset hankkivat hiljattain tatuoinnit suhteensa kunniaksi.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.